Vi vet vem hon är.

Vi vet vem hon är.

Hon. Den unga kvinnan

Hon säger att hon är deprimerad i allmänhet och undrar vad livet har för mening egentligen. Hennes självbild är inte den bästa och hon konstaterar att hon aldrig skulle kunna visa sej svag, aldrig visa sej osminkad. Bredvid hennes ord finns hennes foto, den typiska selfie-bilden alla unga kvinnor lägger upp (ja, äldre också hmm..), jättesminkade och med putmun. Bilden som skriker ”älska mej”. Det där fotot som vill ha tusen likes som bekräftelse att hon duger, är omtyckt och snygg. Vi ser aldrig vad som döljer sej bakom masken. Det är inte meningen heller.

Hennes inre och det yttre är så långt ifrån varann. Hon vågar inte visa upp sej själv med allt hon är. Inte inse att svagheten kommer av styrkan, att det fula är vackert och att livet är så mycket. Att när hon vågar leva ut hela sitt spektra så blir livet så mycket mer meningsfullt.

Hennes inre är så vackert! En vänlig, snäll, underbar själ, som varje morgon sminkar upp sej till en stark hård bitch. Den masken lever hon med sen, hela dagen. Inte konstigt att hon är deprimerad.

Och, hon är ju faktiskt inte ensam med allt detta.

Vi bär alla på lite av samma ångest; duger jag såhär? Jag hoppas innerligt att hon en dag vågar ta det steget, att se sitt nakna ansikte i spegeln och säga ”Jag är värdefull, jag duger, jag är fantastisk”! Och sen gå ut i världen. I livet. Lite babysteps i början, men sen så…. Allt som är vanligt nu, var nytt i början.

Du är den person du ska leva med för resten av livet, och framtiden är den plats du ska leva i för resten av livet. Och bara du vet vad du vill och kan göra nånting åt det. With a little help from your friends… och en coach kanske;-)

Meningen med livet? Jaaa…enligt mej:

1.Relationer. Alla relationer: partner, vänner, bekanta, arbetskamrater, husdjur osv osv. Det är dom som får dej att växa.

2.Ha kul!

Kärlek och styrka till er!

 

Kommentarer är stängda.