Priser

Priser

Att coacha innebär att jag strävar efter det Du vill förändra hos Dej själv, och att ge Dej resultat. Det är därför jag har paket på minst 3 ggr. Jag tycker själv att en gång inte räcker. Är du osäker på vad du ger dej in på, så skriv gärna till mej så kan jag förklara.

3 ggr 3 940 SEK inkl.moms

5 ggr 6 250 SEK inkl.moms
Vill du betala per gång, så går det. Varje coaching betalas innan vår session.

10 ggr 11 500 SEK inkl.moms
Vill du avbetala eller betala per gång, så går det. Varje coaching betalas innan vår session.

Gruppcoaching? Då kommer jag till er, dvs inte via Skype. Hör av dej om priser!

Vill du eller ditt företag ha tillgång till coaching under en speciell tid, eller att jag kommer och håller ett anförande/föreläsning eller coachar några gånger kring ett speciellt problem, så hör av er! carina@quantumcoach.nu eller tove@promotormedia.se