Om oss

Om oss

Jag heter Carina Lidbom och har i över 30 år arbetat som skådespelare och sen 1999 även som föredragshållare.

För några år sen så vände livet på många olika sätt och jag bestämde mig för att jag också ville göra ”andra saker”. Jag kan erkänna att jag kände mig sliten och hade just då tappat lusten till att spela teater. Kanske hade jag bara jobbat på utan att stanna upp och reflektera över mitt liv. Oftast var det 7 dagar i veckan som jag arbetade; teater, film, tv och radio. Utåt sett låter det toppen, eller hur?

Jag minns inte hur, men våren 2012 gick jag en kurs på nätet i just Lagen om Attraktion, genom Mindvalley Academy, och på nå’t sätt så kom jag i kontakt med Bob Proctor. Honom hade jag sett och hört i ”The Secret”, så jag fortsatte med ytterligare en kurs på Proctor Gallagher Institute. Jag tror att jag lyssnade på Bob Proctor varje dag hela det året! Plötsligt kände jag att Allt Är Möjligt! I min Visions Bok hade jag skrivit högst upp; ”Jag vill arbeta när jag vill, var jag vill”. Bob Proctor hade sagt att jag inte skulle bekymra mig om HUR detta skulle gå till, att jag inte behövde se hela vägen just då, utan bara ha tillit och vara öppen. I min tankevärld där och då undrade jag hur detta skulle gå till, men jag gjorde som Bob sa, jag kände tillit och drömde mig bort hur jag skulle åka ut i världen med min laptop. Just då hade jag ingen aning om att jag skulle bli Livscoach. Ingen aning att jag skulle känna sån passion för detta!

Det kom i små steg. Genom vänner som plötsligt sa saker om att jag borde bli coach. Jag fick märkliga mail inom detta från människor jag inte kände och det var som om universum puttade mig varsamt i rätt riktning. För att göra en lång historia kort, så dök då QSCA upp på min dator  och jag gjorde slag i saken och bestämde mig för att bli Certifierad Livscoach. Att hjälpa människor att hjälpa sig själva! Jag la ett och ett halvt år på detta och det är det bästa jag kunde ha gjort! Känner så’n tacksamhet att få träffa människor över hela världen – i min dator! Jag har och har haft klienter i USA, Spanien, Tyskland, England, Bulgarien, Frankrike, Sverige och Australien. Alla har vi drömmar och visioner om livet, alla vill vi ha bekräftelse och alla är vi då och då smått förvirrade. Det är en ynnest att få hjälpa till.

Jag fortsätter att jobba 7 dagar i veckan, men nu är jag fylld av energi varje dag! Jo, jag är fortfarande skådespelare och har den fantastiska möjligheten att göra det jag vill.

Nu jobbar jag när jag vill och var jag vill! Frihet!
IMG_0612

 

Jag har många idéer om vad som ska ske i företaget, och därför har jag insett att jag behöver hjälp. Någon som jag känner förtroende för, har samma visioner, en vänskap, humor och mycket mycket mer. En som passade in på alla punkter var Jenna! Och jag är så glad att hon tackade ja att vara med på skutan från första början! Jenna har tillsvidare hand om info till kurser/seminarier/events och du kan nå henne här: jenna@quantumcoach.nu

 

Jenna_headshotJag heter Jenna Gillinger och jag är musikalartist. Mina intressen är också färg, form, inredning och människor. Och min familj naturligtvis!

Jag har genom min mor varit i kontakt med ”Lagen om Attraktion” och ”EFT” sedan barnsben. När min goda vän och mentor Carina Lidbom utbildade sig till Livs Coach tvekade jag inte en sekund över att bli en av hennes klienter. Det är jag otroligt tacksam över då hennes coaching gav mig rejäl respons direkt. Jag har blivit lyft vid tunga motgångar samt nått en högre självkänsla med ett starkare självförtroende. Carina har hjälpt mig att nå dit, där jag vill vara idag, både mentalt och fysiskt.

Det är fantastiskt och nästintill otroligt vad lätt vi faktiskt kan lära oss att tänka annorlunda med rätt verktyg, för att nå dit vi vill, och Carinas coaching blev min viktiga nyckel dit.

Detta är något jag brinner för och jag är mycket tacksam för att få vara en del av www.quantumcoach.nu