Vad är Lagen om Attraktion?

Vad är Lagen om Attraktion?

Din hjärna älskar fokus! Och där du lägger ditt fokus, med tankar och känslor, får du mer av. Där du lägger din kraft och energi, det växer.

Fundera en stund på var du har lagt ditt fokus idag. Var det huvudsakligen positiva tankar? Negativa? Irriterad på arbetskamrater eller en granne, att du kände dej arg på något specifikt och kanske ältar du gamla saker som varit? Vi människor har en tendens att lägga mycket energi på det negativa. Och vi är vanemänniskor.

Men det går att förändra! Som med allt annat, behövs övning.

Om du vill ändra ett resultat, så går det inte att bara önska sig det och sen fortsätta att leva som du alltid gjort.

För att ändra ett resultat, vad det än är, så tänk först på vad du vill förändra. Är du verkligen motiverad, eller går du omkring med en olustkänsla över något som du egentligen aldrig tagit tag i? Du drar till dej allt du känner, allt du tänker på, så börja motivera dej själv.

När dina medvetna tankar och känslor är i samklang, det är då Lagen om Attraktion fungerar som bäst. Börja att öva bara! Ta något litet till en början, som du vill dra till dej. Blunda, tänk, känn. Kan du inte se situationen exakt, så försök att känna essensen av din vision. Ibland när du önskar dig något, kanske du känner ett visst motstånd. Det säger dig något, som t ex att din önskning är ett för stort steg just nu, eller att du inte förankrat det rätt. Lättast är det om du sen skriver ner vad du vill eftersom du då har fokus på din vision och inte låter tankarna fara iväg.

Kom ihåg att ha tillit och tålamod. Det du vill ha, kommer till dig!

Du skulle antagligen aldrig så ett frö och sen blåstirra ner i jorden en stund och sen ge upp…”nä det blir inget, va’ var det jag sa”! Nej, du vet att det kommer en blomma, men det tar sin tid och du måste vattna den, ge den näring. Så är det med en idé, en ny önskan, du bör ge den tid och näring. Så det du vill manifestera, kommer fortare till dig om du har tillit och tålamod, och avstår från motstånd.

Jag använder olika processer med Lagen om Attraktion som grund, för att hjälpa dig i min coaching. Processer som är lätta och roliga så att du känner en lust att förändra det du vill.

IMG_0072

 

law-of-attraction--300x225