VÄLKOMMEN!

VÄLKOMMEN!

 

Har du någonsin frågat dej;  vad behöver jag göra för att bli den jag vill vara?

Har du tänkt på vad du egentligen vill, och varför?

Jag heter Carina Lidbom och jag är certifierad Livscoach från QSCA (Quantum Success Coaching Academy) och jag coachar på svenska och engelska.

Framförallt hjälper jag dej som känner att du ”kört fast”. Kanske har det med arbete, relationer, ekonomi eller livet i allmänhet. Vi kommer alla till stunder då vi behöver hjälp, och jag som din coach hjälper dej att nå dina mål.

Var är du just nu, och vart är du på väg, vad har du för visioner, drömmar? Jag arbetar med speciella processer som får dej att tänka på ett nytt sätt.

Som du tänker, känner du. Och det du tänker och känner drar du till dej mer utav. Jag hjälper dej att tydliggöra och fokusera på dina intentioner för att manifestera det du vill.

Jag coachar via Skype. På så sätt kan jag hjälpa dej även om du bor långt borta eller t o m utomlands.

En coaching är mellan 45-60 min. Du skickar ditt Skypenamn till mej per mail (carina@quantumcoach.nu), vi bestämmer en tid och jag ringer upp dej. Innan vill jag gärna att du talar om vad du vill bli coachad kring. Dels för att tydliggöra för dej själv, men också så att jag kan förbereda mej bättre så din coach-tid blir mer effektiv.

Har du inte Skype, så kan du enkelt skaffa det genom att klicka på Skype på högra sidan här.

Börja leva det liv du vill leva!